toerisme is kenmerkend voor venlo convention bureau
toerisme

het bruist in noord-limburg

Het aanbod aan toeristische voorzieningen in de regio Venlo is ongekend groot en divers en daarmee is toerisme ook een belangrijke sector in deze aantrekkelijke regio.

Jong en oud kunnen zich amuseren in een attractiepark zoals Toverland (het op één na grootste attractiepark van Nederland) of het Thermaalbad, de Kasteeltuinen of de Hertog Jan Brouwerij in de toeristische kern Arcen. Je onderdompelen in een bad van ontspanning en rust kan in inspirerend ‘Kloosterdorp’ Steyl, met onder andere het Missiemuseum en de botanische tuin Jochumhof.

De natuur is overal aanwezig: rivier de Maas slingert door de regio, Nationaal Park de Maasduinen is een groene ader door het gebied en Nationaal Park de Groote Peel en Nationaal Park de Meinweg liggen vlakbij.

Toeristische ondernemers weten met een aantrekkelijk aanbod de gasten te laten genieten tijdens een bezoek aan de regio, waarbij het ontdekken van de natuurrijke en historische omgeving en lekker eten en drinken centraal staan. Daarbij is er veel aandacht voor streekproducten.

Er zijn mogelijkheden voor recreatie op en rondom het water en in het groen. Er is een groot aanbod van gevarieerde overnachtingsmogelijkheden, in de centra of in het buitengebied.  Met de fiets of met de auto ben je zó de grens met Duitsland over. Wereldsteden Düsseldorf en Keulen liggen binnen handbereik.

Aanmelden voor de toekomstige nieuwsbrief?
Contact

Venlo Convention Bureau
Picardie 11-A
5911 BW VENLO - NL

Contactpersoon:
Boy Haenen
06 - 81 16 58 80
info@venloconventionbureau.nl