Over Venlo Convention Bureau
Venlo: de ideale BESTEMMING voor congressen en zakelijke bijeenkomsten

Het Venlo Convention Bureau helpt organisatoren van congressen en zakelijke bijeenkomsten kosteloos bij de organisatie van hun evenement in de regio Venlo. We adviseren over de meest passende evenementenlocaties, hotels en activiteiten. We kunnen ook meedenken over de inhoudelijke programmering en de benodigde verbindingen leggen om jouw programma te verrijken. Alles om er voor te zorgen dat jouw evenement volledig tot z'n recht komt en indruk maakt!

Het Venlo Convention Bureau is een initiatief van evenementenlocaties, hotels en citymarketing Venlo, met steun van gemeenten en provincie Limburg. Samen hebben zij de ambitie om de regio Venlo (inter)nationaal bekend te maken als een ideale bestemming voor congressen en zakelijke bijeenkomsten. Met 4 onderscheidende waarden maken we deze ambitie waar.

  1. We zijn goed bereikbaar en gunstig gelegen in de groene Euregio, nabij de grens met Duitsland;
  2. Er is veel bedrijvigheid en een sterk economisch profiel op de vier sectoren agri & food - logistiek - maakindustrie - toerisme;
  3. Gezondheid en duurzaamheid staan hoog op onze agenda;
  4. We bieden een grote diversiteit aan evenementen- en overnachtingslocaties, met een gunstige prijsstelling.

In ons doen en denken mag je van ons een professionele houding verwachten, onafhankelijk en gastvrij. Onze dienstverlening is kosteloos.

Interesse in onze regio en/of een of meerdere locatie(s)? We zijn je graag van dienst! Om je te helpen in het maken van keuzes gaan we graag met je in gesprek, organiseren we locatiebezoeken en laten we zien wat onze aantrekkelijke regio allemaal te bieden heeft.

Meer weten over Venlo en omgeving?
Kijk dan op de website van citymarketing Venlo: www.venloverwelkomt.nl

Onze partners
Aanmelden voor de toekomstige nieuwsbrief?
Contact

Venlo Convention Bureau
Picardie 11-A
5911 BW VENLO - NL

Contactpersoon:
Boy Haenen
06 - 81 16 58 80
info@venloconventionbureau.nl