OVER ONS
venlo convention bureau helpt je met gratis advies en ondersteuning

Wij helpen organisatoren kosteloos en objectief bij de organisatie van hun zakelijke bijeenkomst of evenement in de regio Venlo. We adviseren over de best passende en meest duurzame evenementenlocaties, hotels en activiteiten. We kunnen ook meedenken over de inhoudelijke programmering of een leuk randprogamma en de benodigde verbindingen leggen om jouw programma te verrijken met bijvoorbeeld een interessante spreker. Alles om er voor te zorgen dat jouw evenement volledig tot z'n recht komt en indruk maakt!

Het Venlo Convention Bureau is een initiatief van evenementenlocaties, hotels en citymarketing Venlo, met steun van gemeenten en provincie Limburg. Samen hebben zij de ambitie om de regio Venlo (inter)nationaal bekend te maken als een ideale bestemming voor zakelijke bijeenkomsten en evenementen. Met 4 onderscheidende waarden maken we deze ambitie waar.

  1. We zijn de meest duurzame bestemming van Nederland;
  2. We zijn goed bereikbaar en hebben een gunstige ligging in de natuurrijke Euregio, binnen de vierhoek Nijmegen - Eindhoven - Maastricht - Düsseldorf;
  3. We hebben een sterk economisch profiel op het vlak van en veel bedrijvigheid binnen de vier sectoren agri & food - logistiek - maakindustrie - toerisme;
  4. We bieden een grote diversiteit aan unieke evenementen- en overnachtingslocaties, met een gunstige prijs-kwaliteitverhouding.

In ons doen en denken mag je van ons een professionele houding verwachten, onafhankelijk en gastvrij. Onze dienstverlening is kosteloos.

Interesse in onze verrassend veelzijdige regio en/of een of meerdere locatie(s)? We zijn je graag van dienst! Om je te helpen in het maken van keuzes gaan we graag met je in gesprek, organiseren we locatiebezoeken en laten we zien wat onze aantrekkelijke regio allemaal te bieden heeft.

stuur een e-mail
Aanmelden voor de toekomstige nieuwsbrief?
Contact

Venlo Convention Bureau
Picardie 11-A
5911 BW VENLO - NL

Contactpersoon:
Boy Haenen
06 - 81 16 58 80
info@venloconventionbureau.nl

STRATEGISCHE PARTNERS

Logo gemeente venlo
Logo VP
Logo gezondste regio
Logo provincie limburg