Natuurfoto
ontdek regio venlo

Laat je inspireren en maak kennis met
toeristische hotspots in een natuurrijke omgeving

welkom in de regio venlo!

Ontdek en beleef op zondag 22 september de regio Venlo in Noord-Limburg die bij toeristen zeer geliefd is. We hebben een inspirerend programma voor je waarbij we een aantal toeristische hotspots bezoeken en het natuurrijke karakter van de regio aan den lijve gaan ervaren. De dag erna ga je goed uitgerust en boordevol inspiratie naar de Nationale Toerisme Top.

Voor de eerste 50 personen die zich inschrijven is het programma gratis, daarna kost deelname 75 euro per persoon. Dit is inclusief lunch en diner. Tijdens het programma maken we gebruik van busvervoer en daarnaast maken we af en toe een verfrissende wandeling. 

PROGRAMMA
12.30u ontvangst met lunch bij Maashof hotel & restaurant
14.00u bezoek aan Kasteel de Keverberg
16.00u bezoek aan kloosterdorp Steyl
18.00u barbecue bij Van der Valk Hotel Venlo
19.30u einde programma

zakelijk overnachten kan bij Maashof via venlo convention bureau

maashof

We starten het programma met een heerlijke lunch met streekproducten op een locatie gelegen in het groen en toch goed bereikbaar: Maashof. Eigenaar Rob Beurskens zal vertellen over hoe een forellenvijver uit kon groeien tot een florerend familiebedrijf met een hotelcomplex met liefst 85 moderne hotelkamers, vergaderruimtes, sportschool, welness en een breed aanbod van vrijetijdsactiviteiten.

kasteel de keverberg is uw congreslocatie in kessel vlakbij venlo

kasteel de keverberg

Kasteel de Keverberg is het modernste kasteel van Nederland, heropgebouwd door de inwoners van de hechte gemeenschap in het plaatsje Kessel. Het had een aanjagend effect op het ontstaan van andere toeristische voorzieningen zoals sloepverhuur en een bekroonde ijssalon. Vandaag de dag staat het kasteel voor een uitdaging waar jouw kennis en ervaring bij van pas kunnen komen. Uiteraard gaan we ook genieten van zo'n bekroond ijs en steken we het water over!

Steyl

kloosterdorp steyl

Kloosterdorp Steyl is een van de belangrijkste toeristische kernen binnen de gemeente Venlo. Hier zijn tal van voorzieningen te vinden die uitstekend aansluiten bij de ontwikkeling dat steeds meer toeristen rust en zingeving zoeken. We maken een ontspannende wandeling en laten ons door stichting BOEI meenemen in de ontwikkelingsplannen voor dit bijzondere gebied waar bezinning centraal staat.

Van der Valk Hotel Venlo

van der valk hotel venlo

Het Van der Valk Hotel Venlo is niet zo maar een hotel. Het is het meest duurzame hotel in de wijde omgeving met veel aandacht voor hergebruik, natuur en streekproducten. De ideale afsluiter van de dag dus met een overheerlijke barbecue en alle ruimte om met elkaar na te praten over een inspirerende en geslaagde dag.

praktische informatie

Vervoer en parkeren
Venlo is uitstekend bereikbaar per trein, met een directe verbinding zonder overstap vanuit o.a. Amsterdam-Zuid, Utrecht en Den Bosch. Kom je met de trein? Dan halen wij je op van het station in Venlo en brengen jou naar Maashof. Kom je met de auto? Dan kun je gratis parkeren bij Maashof. Aan het einde van het programma gaat de bus van Van der Valk Hotel Venlo terug naar Maashof met een tussenstop bij de hotels in het centrum van Venlo. Je bagage kan de hele dag in de bus blijven.

Overnachten
In Venlo en omstreken zijn talloze uitstekende hotels te vinden. Zowel in het centrum van Venlo dichtbij Maaspoort, waar de Nationale Toerisme Top plaatsvindt, als buiten het centrum in een natuurrijke omgeving. Een aantal hotels heeft speciaal voor bezoekers van de Nationale Toerisme Top een aanbieding. Je vindt een overzicht van alle hotels hier

Meld je aan
Ga je 22 september samen met ons een van de mooiste en meest inspirerende toeristische regio's van Nederland ontdekken? Meld je dan op tijd aan via onderstaand aanmeldformulier!

aanmeldformulier

Reismiddel
Ik kom met eigen vervoer
Ik kom met de trein
Aanmelden voor de toekomstige nieuwsbrief?
Contact

Venlo Convention Bureau
Picardie 11-A
5911 BW VENLO - NL

Contactpersoon:
Boy Haenen
06 - 81 16 58 80
info@venloconventionbureau.nl