Kennismakingsdag
donderdag 20 oktober

ontdek DE VERRASSEND EN VEELZIJDIGE REGIO venlo - HORST - VENRAY en bezoek meerdere locaties in één dag

Benieuwd wat onze regio jou als evenementenorganisator of meetingplanner te bieden heeft? Op donderdag 20 oktober organiseren we een kennismakingsdag speciaal voor jou om kennis te maken met een selectie van prachtige evenementenlocaties en hotels die zich in het groene Horst en Venray bevinden. Deelname aan deze tour is geheel gratis. Het programma duurt van 10.00 tot 16.30 uur.

Waarom de regio Venlo - Horst - Venray?
1. Goed bereikbaar met een internationale ligging op de grens met Duitsland;
2. Sterk economisch profiel op agri & food, logistiek, maakindustrie en toerisme;
3. Gezondheid en duurzaamheid staan centraal;
4. Bijzondere locaties met een gunstige prijs-kwaliteitverhouding

Schrijf je op tijd in voor deze dag, aangezien we een beperkt aantal plekken beschikbaar hebben. We maken een tour deels te voet en deels per busje en bezoeken meerdere en verschillende typen evenementenlocaties en hotels, geschikt voor kleine en grote zakelijke bijeenkomsten en congressen.

We ontvangen je bij Asteria in Venray, hotel met groot zalencomplex, en gaan vervolgens per bus naar de moderne Schouwburg van Venray en daarna Graaf ter Horst, de prachtig verbouwde voormalige kasteelboerderij. Hier genieten we van een heerlijke lunch om vervolgens een verfissende wandeling langs het meer en door de bossen te maken richting Parkhotel Horst. Hierna gaan we per bus naar Equestrian Centre de Peelbergen, hippisch epicentrum met talloze event mogelijkheden. We vervolgen de route door de Peel richting het multifunctionele Center Parcs de Limburgse Peel en keren weer terug bij Hotel Asteria. Op deze manier krijg je een goede indruk van deze veelzijdige, rustgevende en natuurrijke omgeving!

Na je inschrijving met het formulier onderaan deze pagina ontvang je van ons een bevestiging en verdere informatie over het programma. We kijken er naar uit je te mogen ontvangen!

Ben je deze dag verhinderd en kom je graag een andere keer voor een vrijblijvende kennismaking? Stuur dan een e-mail naar info@venloconventionbureau.nl.

regio venlo als ideale bestemming voor congressen en zakelijke bijeenkomsten is ideaal gelegen en goed bereikbaar

ontdek dé hotspots in HORST EN VENRAY

Ervaar de veelzijdigheid aan evenementenlocaties in een rustgevende en natuurrijke omgeving, centraal gelegen op de grens van Limburg en Brabant en nabij het Duitse achterland!

inschrijfformulier

Aanmelden voor de toekomstige nieuwsbrief?
Contact

Venlo Convention Bureau
Picardie 11-A
5911 BW VENLO - NL

Contactpersoon:
Boy Haenen
06 - 81 16 58 80
info@venloconventionbureau.nl