boek via venlo convention bureau uw congressruimte op brightlands campus greenport venlo
go venlo | 26 juni

Ontdek evenementenbestemming Venlo in één dag!

LAAT JE GRATIS INSPIREREN!

Op maandag 26 juni organiseren we voor meeting planners en event managers een gratis kennismakingsprogramma waarbij je de vele mogelijkheden ontdekt voor jouw zakelijke bijeenkomst of evenement in Venlo. Organiseer je evenementen binnen het domein van agri & food of logistiek, dan kunnen we deelname extra aanbevelen!

We gaan op bezoek bij meerdere evenementenlocaties die geschikt zijn voor kleine en grote evenementen zoals vergaderingen, heisessies, bedrijfsuitjes, symposia en congressen. Bij hotels nemen we daarnaast ook een kijkje voor overnachtingsmogelijkheden in een natuurrijke en ontspannende omgeving. Tussendoor genieten we van een wandeling door het bos en een heerlijke lunch aan het water en kun je ervaringen uitwisselen met collega-organisatoren. Je krijgt deze dag ook een heel goed beeld van alle bedrijvigheid in deze regio op het gebied van agri & food en logistiek. Het programma duurt van 10.30 tot circa 17.00 uur.

We hebben een beperkt aantal plekken beschikbaar dus meld je bij interesse op tijd aan door een e-mail te sturen via onderstaande button.

  BIJZONDERE WENSEN?

  Ontbreekt er in bovenstaand overzicht een locatie die je graag op deze dag zou willen bezoeken? Of kom je liever op een andere dag? Laat het ons weten, we bespreken graag met jou de mogelijkheden voor een locatiebezoek op maat!

  Aanmelden voor de toekomstige nieuwsbrief?
  Contact

  Venlo Convention Bureau
  Picardie 11-A
  5911 BW VENLO - NL

  Contactpersoon:
  Boy Haenen
  06 - 81 16 58 80
  info@venloconventionbureau.nl