Go Venlo!
28 & 29 januari 2023

ontdek GRATIS VERRASSEND EN VEELZIJDIG venlo IN een weekend!

Business en pleasure combineren in één weekend waarbij je prachtig Venlo ontdekt als evenementenbestemming? Dat kan op zaterdag 28 en zondag 29 januari! We bieden jou als meeting planner of evenementen manager, met serieuze interesse om in Venlo jouw evenement(en) te organiseren, een gevarieerd programma aan waarbij je de stad op positieve wijze zult ervaren!

Het programma in hoofdlijnen
Op zaterdag 28 januari om 11.00u word je door ons ontvangen tegenover NS-station Venlo. Aan de hand van een kunst- en cultuurprogramma gaan we meerdere evenementenlocaties in het centrum van Venlo bezoeken én beleven met tussendoor een heerlijke lunch. Een deel van de middag heb je samen met andere groepsleden 'vrije tijd' om zelf de historische binnenstad van Venlo verder te ontdekken. We genieten 's avonds samen een diner en je overnacht in een van de betere hotels in Venlo. De volgende dag ga je na het ontbijt met georganiseerd vervoer naar de Brightlands Campus Greenport Venlo. Op deze evenementenlocatie staat innovatie op het gebied van gezonde voeding centraal, wat je zelf gaat ervaren. Vanuit de toren op een van de hoogste punten van Noord-Limburg heb je een prachtig uitzicht! We vervolgen het programma bij Kasteel de Keverberg in het charmante Kessel en sluiten af met een lunch bij het chique Chateau de Raay in Baarlo tot circa 14.00 uur.

We maken van dit weekend een sfeerverslag met fotobeelden. Aan deelname zijn géén kosten verbonden. Wel verwachten we dat je de serieuze ambitie hebt om in Venlo jouw evenement(en) te organiseren.

Na je inschrijving met het formulier onderaan deze pagina krijg je een ontvangstbevestiging en in een later stadium ontvang je alle informatie met het programma. We hebben voor dit programma een beperkt aantal plekken, bij meer animo dan plaatsen behouden we ons het recht voor om een selectie te maken.

het stadhuis van venlo convention bureau

inschrijfformulier

veRZENDEN
Aanmelden voor de toekomstige nieuwsbrief?
Contact

Venlo Convention Bureau
Picardie 11-A
5911 BW VENLO - NL

Contactpersoon:
Boy Haenen
06 - 81 16 58 80
info@venloconventionbureau.nl