Sloepverhuur kessel venlo bedrijfsuitje
DE KEUZE IS REUZE

culinaire workshops

In Noord-Limburg weet men wat genieten van het bourgondische leven is. Dat proef je én dat kun je zelf maken! Wat te denken van een workshop friet-ei maken, een culinaire traktatie die haar oorsprong kent in Venlo? Daarnaast kun je ook naar de patisserie om je eigen zoetigheden te maken. Lol met je collega's gegarandeerd!

Workshop friet ei maken
toerisme is kenmerkend voor venlo convention bureau

E-CHOPPER TOUR

Voel de wind in je gezicht en verken de prachtige dorpjes van Noord-Limburg met een E-chopper. Dankzij de elektrische aansturing tour je geruisloos langs de allermooiste plekjes en kun je tegelijkertijd ook nog een praatje maken met je collega's!

klimbos fun forest

Wil jij een dagje uit met je groep? Ben je op zoek naar een dag vol gezelligheid, plezier en actief samenwerken? Het Fun Forest biedt verschillende activiteiten, zowel tussen de boomtoppen als op de grond, zodat iedereen een heerlijke dag kan beleven.

sloepvAREN

Sloepvaren. Dat is de zon op je gezicht, de wind door je haren. Dat is genieten! Je kunt een sloep huren voor een heerlijke vaartocht over de Limburgse Maas tussen Venlo en Roermond. Maak er met je collega’s een heerlijke dag van!  

wandelen of fietsen in de natuur

In Noord-Limburg vind je de natuur overal om je heen. Je kunt er heerlijk wandelen of fietsen in bijvoorbeeld Nationaal Park de Maasduinen. Wil je onderweg een stop maken bij een horecagelegenheid, bezienswaardigheid of de tocht combineren met een bedrijfsbezoek? Dat regelen we samen met jou!

Natuur noord limburg maasduinen

backstage theater tour

Wat gebeurt er allemaal in een theater? Wat is er allemaal nodig om een voorstelling op te kunnen voeren? Hoe ziet een theater er achter de schermen uit? Al deze vragen en nog veel meer komen aan bod bij de leuke en interessante rondleidingen door De Maaspoort in Venlo, het grootste theater van Noord-Limburg!

bezoek bierbrouwerij

In Noord-Limburg vind je maar liefst twee bierbrouwerijen om te bezoeken: de Hertog Jan brouwerij in het pittoreske Arcen en Brouwerij de Klep in het centrum van Venlo, als onderdeel van foodhal Mout. Er is veel te ontdekken (en proeven!) in deze brouwerijen, aangezien het ambacht van bier brouwen in Venlo al vele eeuwen oud is!

verwonderingspark mind mystery

Dankzij jouw zintuigen zie je de wereld door je eigen, unieke bril..... maar wat als er nog meer werkelijkheden zijn? Mind Mystery daagt je uit om de grenzen van je waarnemend vermogen op te zoeken!

EN VERDER...

Met het bovenstaande aanbod zijn we er nog lang niet. Want er is nog zoveel meer mogelijk in deze regio waar je alle kanten op kan. Abseilen vanaf een klimtoren uit de Tweede Wereldoorlog? Handboogschieten, voetgolf of een moordspel? Het kan allemaal in de rustgevende omgeving van Noord-Limburg waar je bos en water in overvloed vindt!

Natuurfoto

HEBBEN WE JOUW INTERESSE GEWEKT?

Wil je meer weten, direct een boeking maken of heb je onze hulp nodig om tot een geschikt programma te komen? Wij denken graag met je mee! Neem contact met ons op voor gratis advies en ondersteuning.

Aanmelden voor de toekomstige nieuwsbrief?
Contact

Venlo Convention Bureau
Picardie 11-A
5911 BW VENLO - NL

Contactpersoon:
Boy Haenen
06 - 81 16 58 80
info@venloconventionbureau.nl