bedrijfsuItjes

Organiseer jouw bedrijfsuitje op een van de vele geschikte locaties in de regio Venlo.

Wij helpen jou met de organisatie van jouw bedrijfsuitje

Het Venlo Convention Bureau is een initiatief van een groot aantal hotels en evenementenlocaties in de gemeenten Venlo, Venray, Horst aan de Maas en Peel en Maas. Het doel is om het organisatoren van activiteiten en evenementen in de zakelijke markt zo makkelijk mogelijk te maken om iets te organiseren. Dat kan een heisessie, een relatiedag, een congres of een bedrijfsuitje zijn.

We kunnen ons voorstellen dat het aanbod groot en de mogelijkheden divers zijn en dat het handig is als iemand je de weg wijst. Wij helpen je kosteloos bij het vinden van de juiste locatie voor jouw activiteit of evenement én denken met je mee over een aansprekend programma dat past bij jouw deelnemers. Dat kan een inhoudelijk programma zijn en een programma waarbij ontspanning en plezier centraal staan. Verblijven jullie meerdere dagen dan adviseren we je ook graag bij de vele overnachtingsmogelijkheden. Onderstaand vind je een aantal suggesties voor activiteiten. Mogen wij je helpen met jouw bedrijfsuitje? Neem contact met ons op!

  BEDRIJFSUITJES IN DE REGIO

  toerisme is kenmerkend voor venlo convention bureau
  e-CHOPPER
  tour
  klimbos
  FUN FOREST
  SLOEPVERHUUR
  wandelen of fietsen in nationaal park
  de maasduinen
  de maaspoort is de ideale congreslocatie in de binnenstad van venlo
  backstage
  theater tour
  bezoek
  bierbrouwerij
  verwonderingspark
  mind mystery
  barbecue
  aan het water

  Boek op tijd jouw locatie en activiteiten

  Wil je zeker zijn van een leuke plek en de juiste activiteiten voor jouw bedrijfsuitje dit voorjaar? Kom dan snel in actie voordat alles volgeboekt is en neem contact met ons op. Onze dienstverlening is gratis en we denken graag met je mee over de invulling van jouw bedrijfsuitje!

  Aanmelden voor de toekomstige nieuwsbrief?
  Contact

  Venlo Convention Bureau
  Picardie 11-A
  5911 BW VENLO - NL

  Contactpersoon:
  Boy Haenen
  06 - 81 16 58 80
  info@venloconventionbureau.nl