bedrijfsuitjes & activiteiten

GRATIS ADVIES EN ONDERSTEUNING

Het Venlo Convention Bureau heeft jou als vertegenwoordiger van een groot aantal hotels, restaurants en evenementenlocaties in Noord-Limburg veel te bieden. Wij helpen je gratis bij de organisatie van jouw bedrijfsuitje of activiteitenprogramma in onze natuurrijke regio waar gastvrijheid, bourgondisch genieten en ontspannen met plezier centraal staan.

Het aanbod is groot en de mogelijkheden zijn divers dus we denken graag met je mee over een aansprekend programma dat past bij jouw deelnemers. Dat kan een inhoudelijk programma zijn en een programma met een ontspannend karakter. Verblijven jullie meerdere dagen dan adviseren we je ook graag bij de vele overnachtingsmogelijkheden voor groepen. Onderstaand vind je een aantal suggesties voor bedrijfsuitjes en activiteiten. Hulp nodig bij de organisatie? Neem vrijbijvend contact met ons op!

  PLAATS OP TIJD JOUW RESERVERING

  Meer weten over deze en andere bedrijfsuitjes en activiteiten? Om zeker te zijn van beschikbaarheid adviseren wij je om snel in actie te komen voordat alles volgeboekt is. Neem dus tijdig contact met ons op. Onze dienstverlening is gratis en we denken graag met je mee!

  Aanmelden voor de toekomstige nieuwsbrief?
  Contact

  Venlo Convention Bureau
  Picardie 11-A
  5911 BW VENLO - NL

  Contactpersoon:
  Boy Haenen
  06 - 81 16 58 80
  info@venloconventionbureau.nl