u vindt een duurzame congreslocatie bij van der valk hotel venlo
Van der Valk Hotel Venlo

Facts & Figures

Aantal hotelkamers

168

Aantal zalen

12

Capaciteit zalen

8 - 360

Kenmerken

Duurzaam - Modern - Snelweglocatie

Over

Van der Valk Hotel Venlo

Het geheel vernieuwde Van der Valk Hotel Venlo is in het voorjaar van 2021 geopend. Het hotel ligt op 4 km afstand van het centrum van Venlo, gelegen aan de afrit van de A67.

Met drie restaurants, 12 vergaderzalen en een luxe bovenverdieping met prachtig uitzicht over de regio, hebben zij alles in huis om je zakelijke bijeenkomst of congres tot 360 personen te organiseren.

Daarnaast beschikt het hotel over 168 ruime en luxe kamers, suites en Penthouse kamers die van alle gemakken zijn voorzien. Naast een indoor zwembad en wellness, beschikt het hotel over een grote Gym met personal trainer, massage en gezichtsbehandelingen. Dit alles in het meest duurzame en Cradle-to-Cradle geïnspireerde hotel van Noord-Limburg.

DUURZAME LOCATIE
Van der Valk Hotel Venlo heeft een Gouden Green Key certificaat, het internationale keurmerk voor duurzame accommodaties in de toeristisch-recreatieve sector en congresmarkten. De nieuwbouw die in 2021 is opgeleverd is gerealiseerd volgens de cradle to cradle principes: elke grondstof en elk materiaal moet volledig hergebruikt kunnen worden zonder dat het zijn waarde verliest. Er is gekozen voor duurzame materialen en technieken; er zijn bijvoorbeeld vloeren gemaakt van gerecyclede autoruiten. Het hotel is daarnaast aangesloten op het Hotel for Trees initiatief, waarbij er één nieuwe boom geplant wordt voor iedere dag dat een gast ervoor kiest de kamerschoonmaak over te slaan. Lees meer over alle duurzaamheidsinitiatieven op hun website.

Van der Valk Hotel Venlo
Nijmeegseweg 90
5916 PT Venlo

u vindt een duurzame congreslocatie bij van der valk hotel venlo
van der valk hotel venlo is een goed bereikbare hotellocatie in venlo
uw zakelijke gasten kunnen heerlijk overnachten bij van der valk hotel venlo

Interesse in deze locatie?

Aanmelden voor de toekomstige nieuwsbrief?
Contact

Venlo Convention Bureau
Picardie 11-A
5911 BW VENLO - NL

Contactpersoon:
Boy Haenen
06 - 81 16 58 80
info@venloconventionbureau.nl