u vindt een duurzame congreslocatie bij van der valk hotel venlo
Van der Valk Hotel Venlo

Facts & Figures

Aantal hotelkamers

168

Aantal zalen

12

Capaciteit zalen

8 - 400

Kenmerken

Duurzaam - Gastvrijheid - Persoonlijke aandacht

Over

Van der Valk Hotel Venlo

Welkom in het nieuwe Van der Valk Hotel Venlo. Binnen 10 minuten in Venlo centrum, gratis parkeren, 168 hotelkamers en congresseren tot 400 personen. Gemiddelde gastenbeoordeling 8,9.

Met twee restaurants, twaalf vergaderzalen en een luxe Topfloor op 65 meter hoogte hebben gasten een uniek uitzicht over Noord-Limburg. Zakelijke bijeenkomsten en congressen tot 400 personen. Meetingreview beoordeling 9.2. Het hotel biedt een ongekend aantal faciliteiten voor zowel de zakelijke als toeristische gast die de omgeving wil ontdekken. Sportief, cultureel en natuurlijk. Ontdek en proef Noord-Limburg. Congressen worden begeleid door een professioneel MICE-team.  

Gasten maken gratis gebruik van het indoor zwembad, de wellness en de luxe gym. Reserveer ook een massage of gezichtsbehandeling in de luxe beautysalon. Het hotel is duurzaam en grotendeels volgens het Cradle-to-Cradle principe gebouwd en heeft een Gouden Green Key certificaat.

DUURZAME LOCATIE
Van der Valk Hotel Venlo heeft een Gouden Green Key certificaat, het internationale keurmerk voor duurzame accommodaties in de toeristisch-recreatieve sector en congresmarkten. De nieuwbouw, die in 2021 is opgeleverd, is gerealiseerd volgens cradle to cradle principes: elke grondstof en elk materiaal moet volledig hergebruikt kunnen worden zonder dat het zijn waarde verliest. Er is gekozen voor duurzame materialen en technieken. Het hotel is aangesloten bij Hotels for Trees. Lees alles over de duurzaamheid in het hotel op de website https://www.hotelvenlo.nl/duurzaamheid.

Van der Valk Hotel Venlo – Een cadeau om te verblijven.

Van der Valk Hotel Venlo
Nijmeegseweg 90
5916 PT Venlo

u vindt een duurzame congreslocatie bij van der valk hotel venlo
van der valk hotel venlo is een goed bereikbare hotellocatie in venlo
uw zakelijke gasten kunnen heerlijk overnachten bij van der valk hotel venlo

Interesse in deze locatie?

Aanmelden voor de toekomstige nieuwsbrief?
Contact

Venlo Convention Bureau
Picardie 11-A
5911 BW VENLO - NL

Contactpersoon:
Boy Haenen
06 - 81 16 58 80
info@venloconventionbureau.nl