Short Stay Venlo

Facts & Figures

Aantal hotelkamers

14

Aantal zalen

1

Capaciteit zalen

8 - 50

Kenmerken

Historisch centrum - Uitzicht

Over

Short Stay Venlo

Short Stay Venlo biedt een luxe en goedkoop alternatief met veel ruimte ten opzichte van een hotel. De appartementen in het centrum van Venlo zijn voorzien van alle comfort, stijlvol ingericht en zeer geschikt voor de zakelijke markt. Gelegen in 'Residentie de Receveur'; het statige, historische pand op de markt in Venlo welke volledig in oude glorie is hersteld zodat gasten de combinatie kunnen ervaren van monumentale schoonheid en moderne luxe.

De appartementen zijn volledig gemeubileerd en van een compleet uitgeruste keuken voorzien. Elke woning heeft een eigen badkamer, SMART tv, gratis WIFI, wasmachine en droger, strijkvoorzieningen, airco's en beschikt over beddengoed en handdoeken.

MAD PIANO'S
Vlakbij Short Stay Venlo vind je Mad Piano's, van dezelfde eigenaar. Zin in een avond uitgebreid dineren en live entertainment? Bij dit gezellige restaurant aan de Parade in hartje Venlo kun je genieten van een diner met een rock & roll twist. Ontdek zelf waarom Mad Pianos zo populair is! Kom donderdag t/m zondag genieten van livemuziek en entertainment van de bovenste plank. Een ware beleving die je niet wilt missen! Deze locatie is ook te boeken voor zakelijke bijeenkomsten met lunch of diner tot 50 personen.

Alles in het restaurant, van het interieur tot de menukaart, heeft dezelfde branding gekregen als de band en de muziek; artistiek, authentiek en met een hele grote Rock 'n Roll knipoog. Niet alleen in de muziek, vooral in de keuken en achter de bar zie je dit terugkomen en het is dan ook entertainment en kunst van de bovenste plank. Dineren was nog nooit zo leuk in Venlo. In de show komen de grootste hits van de afgelopen 100 jaar voorbij en wordt het publiek op interactieve wijze meegenomen waarbij alles bij voorkeur op verzoek wordt gespeeld.

Short Stay Venlo
Vleesstraat 2A
5911 JE Venlo

Mad Piano's
Parade 19
5911 CA Venlo

Interesse in deze locatie?

Aanmelden voor de toekomstige nieuwsbrief?
Contact

Venlo Convention Bureau
Picardie 11-A
5911 BW VENLO - NL

Contactpersoon:
Boy Haenen
06 - 81 16 58 80
info@venloconventionbureau.nl