parkhotel horst is een mooie congreslocatie in venlo
Parkhotel Horst

Facts & Figures

Aantal hotelkamers

78

Aantal zalen

12

Capaciteit zalen

12 - 300

Kenmerken

Modern - Natuur - Snelweglocatie

Over

Parkhotel Horst

Parkhotel Horst is makkelijk bereikbaar aan de A73 en ligt aan de rand van het meer van natuurgebied De Kasteelse Bossen. Het hotel heeft 78 luxe hotelkamers en beschikt over 12 prachtige vergaderruimtes, een zwembad, uitgebreide wellness met Beautysalon en een sfeervol restaurant met een terras met panoramisch uitzicht op het water.

De zalen zijn geschikt voor diverse doeleinden en voor groepen van uiteenlopende omvang. U bent bij Parkhotel Horst even welkom voor een kleine vergadering of feestelijke bijeenkomst, als voor een product- of bedrijfspresentatie of conferentie tot 200 personen. Break-out sessies kunnen zowel binnen als buiten, in het groen aan het water, plaatsvinden. Parkhotel Horst heeft al vele bijeenkomsten mogen organiseren voor multinationals, die graag terugkomen vanwege het maatwerk, dat de flexibele medewerkers bieden.

Het motto van Parkhotel Horst is: “U organiseert uw bijeenkomst niet alleen. Wij zijn uw partner bij het organiseren van uw bijeenkomst en ontzorgen u daar waar mogelijk”.

Voor grotere congressen werken wij samen met zusterhotel Asteria (op 7 autominuten) en wordt onze capaciteit vergroot tot 192 kamers.

DUURZAME LOCATIE
Het Parkhotel heeft liefst 18 oplaadpunten voor elektrische voertuigen. Vrijwel het hele hotel is voorzien van LED verlichting en afval wordt gescheiden ingezameld. In de horeca staan zo veel mogelijk streekproducten op de kaart. Gasten worden gevraagd om de handdoeken op de kamer meerdere malen te gebruiken om wasbeurten te besparen.

Parkhotel Horst
Tienrayseweg 2
5961 NL Horst

parkhotel horst is een mooie congreslocatie in venlo
boek uw zakelijke hotelkamer in horst via venlo convention bureau
u kunt dineren met zakelijke gasten in parkhotel horst vlakbij venlo
organiseer uw zakelijk evenement bij parkhotel horst via het venlo convention bureau
via het venlo convention bureau organiseert u een zakelijke bijeenkomst in horst
boek uw vergaderzaal of congreslocatie bij parkhotel horst

Interesse in deze locatie?

Aanmelden voor de toekomstige nieuwsbrief?
Contact

Venlo Convention Bureau
Picardie 11-A
5911 BW VENLO - NL

Contactpersoon:
Boy Haenen
06 - 81 16 58 80
info@venloconventionbureau.nl