zakelijk overnachten kan bij Maashof via venlo convention bureau
Maashof

Facts & Figures

Aantal hotelkamers

85

Aantal zalen

6

Capaciteit zalen

12 - 55

Kenmerken

Buitengebied - Rust - Natuur

Over

Maashof

Hotel Maashof ligt op een unieke locatie in een sfeervolle, groene omgeving, met vele recreatieve mogelijkheden. De ruim opgezette, moderne hotelkamers zijn van alle gemakken voorzien voor een heerlijk verblijf en bieden bijzonder uitzicht over de tuin of de viertal forellenvijvers.

Op het ruime, (gedeeltelijk) overdekte en verwarmde terras of in het restaurant "de Wintertuin" kunt u genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet, een smaakvolle lunch of een heerlijk diner uit de Hollandse en Franse keuken, bereid met verse producten uit de streek. De Venlose gastvrijheid en het adembenemende uitzicht over de vijvers maakt het compleet!

Maashof heeft de mogelijkheid om met gezelschappen vanaf 2 personen bij elkaar te komen in een van de zes unieke, moderne vergaderruimtes. Alle ruimtes zijn voorzien van airconditioning en de nieuwste faciliteiten. Hiernaast biedt Maashof tal van opties voor een gezellig dagje uit. Huur een E-chopper of E-kickbike en ontdek veelzijdig Noord-Limburg, wat een hoop moois heeft te bieden. 

DUURZAME LOCATIE
Bij Maashof wordt zoveel mogelijk gekookt met streekproducten van dichtbij. Daarnaast zijn alle huurvoertuigen voor gasten elektrisch aangedreven. De nabijgelegen sportaccommodatie voor hotelgasten beschikt over liefst 400 zonnepanelen. Op de kamers wordt de airconditioning automatisch uitgeschakeld om energie te besparen en hotelgasten wordt gevraagd om handdoeken langer te gebruiken om wasbeurten en energie te besparen.

Maashof
Maashoflaan 1
5927 PV Venlo

zakelijk overnachten kan bij Maashof via venlo convention bureau
een vegaderzaal boeken bij maashof kan via het congresbureau venlo
een vergaderruimte boeken kan bij maashof venlo en het convention bureau

Interesse in deze locatie?

Aanmelden voor de toekomstige nieuwsbrief?
Contact

Venlo Convention Bureau
Picardie 11-A
5911 BW VENLO - NL

Contactpersoon:
Boy Haenen
06 - 81 16 58 80
info@venloconventionbureau.nl