organiseer uw congres in venlo bij hotel asteria venray
Hotel Asteria Venray

Facts & Figures

Aantal hotelkamers

114

Aantal zalen

7

Capaciteit zalen

12 - 350

Kenmerken

Snelweglocatie - Natuur

Over

Hotel Asteria Venray

Hotel Asteria biedt u 7 multifunctionele zalen met klinkende namen als New York, Londen en Parijs. Het hotel heeft niet alleen mooie zalen, die zijn voorzien van airconditioning en alle AV-middelen die u wenst, maar het is ook goed bereikbaar en ligt tegen Europees beschermd natuurgebied Boshuizen. Daar kunt u niet alleen terecht voor een gezonde break, maar ook voor een eventuele teamactiviteit. 

Onze Zaal Zeven is uniek in de regio: door de oppervlakte, luchtbehandeling en zeer professionele geluidsinstallatie is het een ideale ruimte voor plenaire sessies tijdens een congres. Op het podium kunnen sprekers tussen twee grote projectieschermen hun presentatie doen. Door meerdere beeldschermen en een professionele lichtinstallatie kan deze ruimte gepersonaliseerd worden, zodat het de uitstraling krijgt van uw merk of product.  Zaal Zeven leent zich ook prima voor andere bijeenkomsten.  Uw beurs, modeshow, receptie, personeelsfeest of bedrijfsuitje kunnen wij ook verzorgen. Uiteraard inclusief de verzorging van drank en spijs.

Uw bijeenkomst bij Asteria hoeft u niet alleen te organiseren. Wij zijn uw flexibele en betrouwbare partner. Ons motto is: kan niet, bestaat niet!

Hotel Asteria Venray
Maasheseweg 80a - 5804 AD Venray

Interesse in deze locatie?

Aanmelden voor de toekomstige nieuwsbrief?
Contact

Venlo Convention Bureau
Picardie 11-A
5911 BW VENLO - NL

Contactpersoon:
Boy Haenen
06 - 81 16 58 80
info@venloconventionbureau.nl