organiseer jouw zakelijk event in Venlo bij Bovenste Molen
Bilderberg Hotel De Bovenste Molen

Facts & Figures

Aantal hotelkamers

82

Aantal zalen

6

Capaciteit zalen

20 - 90

Kenmerken

Rust - Natuur - Luxe

Over

Bilderberg Hotel De Bovenste Molen

De ligging van Hotel De Bovenste Molen is uniek te noemen. Op steenworp afstand van het historische en gezellige stadshart van Venlo, maar toch volledig omgeven door het groen. Ruim 44 hectare bosgebied met wandelpaden, meren en beken omsluiten het hotel.

Daarmee biedt De Bovenste Molen een plek waar u zichzelf kunt afzonderen - voor aandacht en focus - maar u ook nieuwe inspiratie kunt opdoen - bijvoorbeeld voor samenwerking en groei. Waarom bijvoorbeeld niet vergaderen in de openlucht of tijdens een wandeling in het bos? Of een strategiesessie starten met een actieve mountainbiketocht, stadstour door Venlo of lunch aan het meer?

Onze meetingruimtes hebben vrij zicht op het groen, en ook in ons restaurant Woodz, met stoere lokale gerechten, is de inspiratie uit de omgeving terug te vinden. 

DUURZAME LOCATIE
De Bovenste Molen heeft een Gouden Green Key certificaat, het internationale keurmerk voor duurzame accommodaties in de toeristisch-recreatieve sector en congresmarkten. Het hotel is bewust bezig met het tegen gaan van voedselverspilling en biedt steeds meer producten uit de streek en vegetarische gerechten aan. Op de toiletten wordt gerecycled papier gebruikt van het 'Good Roll' initiatief waarmee ook een bijdrage geleverd wordt aan het realiseren van sanitaire voorzieningen in Afrika.

Bilderberg Hotel de Bovenste Molen
Bovenste Molenweg 12
5912 TV Venlo

organiseer jouw zakelijk event in Venlo bij Bovenste Molen
hotellocatie bovenste molen voor een congres in venlo
Een zakelijk event in Venlo organiseert u gemakkelijk via Venlo Convention Bureau, u kijkt naar Bilderberg Bovenste Molen
Een zakelijk evenement organiseert het Venlo Convention Bureau bij de bovenste molen
organiseer uw seminar in venlo bij bilderberg de bovenste molen
vind een vergaderzaal via venlo convention bureau

Interesse in deze locatie?

Aanmelden voor de toekomstige nieuwsbrief?
Contact

Venlo Convention Bureau
Picardie 11-A
5911 BW VENLO - NL

Contactpersoon:
Boy Haenen
06 - 81 16 58 80
info@venloconventionbureau.nl