't Raodhoes

Facts & Figures

Aantal zalen

9

Capaciteit zalen

30 - 358

Kenmerken

Historie

Over

't Raodhoes

De geschiedenis komt duidelijk tot uitdrukking in ons gebouw. Het voormalige Raadhuis uit 1865 dient als entree van onze multifunctionele accommodatie.

Voor bedrijfsfeesten, seminars, vergaderingen en productpresentaties bent u bij ons aan het juiste adres. We beschikken over verschillende ruimtes en technische faciliteiten, waaronder beamer, scherm en flip-over. Uiteraard is er overal draadloos internet beschikbaar.

Onze benedenverdieping heeft een capaciteit voor feesten en partijen van 1.750 personen, omdat we zalen kunnen combineren. De bovenverdieping is per lift bereikbaar.

U kunt kiezen uit onze verschillende vergaderarrangementen en mag ons ook vragen om maatwerk te leveren. Er zijn zoveel mogelijkheden dat wij u graag uitnodigen voor een rondleiding en een kop koffie.

In het centrum van Blerick kunt u gratis parkeren. Omdat er een blauwe zone is ingesteld, heeft u een blauwe parkeerkaart nodig wanneer de winkels zijn geopend.

DUURZAME LOCATIE
't Raodhoes is vooral op het vlak van energiebesparing erg actief. Er wordt alleen groene stroom afgenomen en alle verlichting is of wordt vervangen door LED-verlichting. Daarnaast loopt er een proces om te komen tot installatie van een hybride pomp en zonnepanelen.

't Raodhoes
Antoniusplein 2
5921 GV Venlo-Blerick

Interesse in deze locatie?

Aanmelden voor de toekomstige nieuwsbrief?
Contact

Venlo Convention Bureau
Picardie 11-A
5911 BW VENLO - NL

Contactpersoon:
Boy Haenen
06 - 81 16 58 80
info@venloconventionbureau.nl