Supply Chain Valley

Facts & Figures

Aantal zalen

5

Capaciteit zalen

8 - 250

Kenmerken

Modern - Logistieke hotspot

Over

Supply Chain Valley

De innovation Hub van Supply Chain Valley; van congres tot training, van inspiratie tot hei of brainstormsessie, van workshops tot team- en regiodagen. Op zakelijk vlak biedt Supply Chain Valley een legio aan opties in een unieke omgeving voor kleine en grote groepen tot 250 personen.

De Innovation Hub van Supply Chain Valley beschikt naast een auditorium over diverse vergaderruimtes voorzien van de modernste presentatie technieken op het gebied van licht, beeld en geluid. Er zijn tal van projectwerkplekken en er is een living-lab space van waaruit centraal in de operatie geëxperimenteerd kan worden.

Een uitstekende catering wordt gefaciliteerd vanuit een volledig modern, ingerichte keuken. Via een wifi zuil kunnen bezoekers hun persoonlijke wifi code veilig binnenhalen. Een rondleiding door de Innovation Hub en/ of Greenport behoort tot de mogelijkheden, inclusief de logistieke bedrijven, de rail – en barge terminal.

DUURZAME LOCATIE
Op het parkeerterrein zijn 20 laadpunten voor elektrische auto's. Daarnaast is het gebouw voorzien van zonnepanelen en een duurzame energie-installatie.

Supply Chain Valley
Malcom Mcleanstraat 4
5975 WG Sevenum

Interesse in deze locatie?

Aanmelden voor de toekomstige nieuwsbrief?
Contact

Venlo Convention Bureau
Picardie 11-A
5911 BW VENLO - NL

Contactpersoon:
Boy Haenen
06 - 81 16 58 80
info@venloconventionbureau.nl