Organiseer jouw congres in Venlo bij stadion de Koel
Stadion - De Koel -

Facts & Figures

Aantal zalen

7

Capaciteit zalen

10 - 500

Kenmerken

Modern - Sportieve omgeving

Over

Stadion - De Koel -

Voor een verrassende beleving tijdens uw event, bent u bij Covebo Stadion - De Koel - aan het juiste adres. Het stadion is in basis ingericht op het ontvangen van grote gezelschappen, maar biedt juist ook voor de kleinere bijeenkomsten uitstekende mogelijkheden. De voetbalsfeer die het stadion ademt, zorgt voor een originele dynamiek en maakt uw bijeenkomst altijd uniek.

De businesslounges lenen zich uitstekend voor formele bijeenkomsten, maar natuurlijk is er in het stadion ook veel ruimte voor een ontspannen sfeer. In - De Koel - worden talenten gekweekt en helden vereerd. Een perfecte voedingsbodem voor ieder event. 

Basisfaciliteiten zoals 400 gratis parkeerplaatsen aan de voorzijde van het stadion, AV-middelen en horecafaciliteiten zijn hier uitstekend geregeld. De persoonsgerichte aanpak maakt dat men samen met de organiserende partij ieder event professioneel aanvliegt, waarbij flexibiliteit en kwaliteit de voornaamste uitgangspunten zijn.

Horeca-partner YveY heeft ruime ervaring in Nederlandse stadions en weet dus als geen ander hoe in - De Koel - een evenement op ieders niveau verzorgd kan worden.

Stadion - De Koel - |  Kaldenkerkerweg 182 | 5915 AH Venlo

Interesse in deze locatie?

Aanmelden voor de toekomstige nieuwsbrief?
Contact

Venlo Convention Bureau
Picardie 11-A
5911 BW VENLO - NL

Contactpersoon:
Boy Haenen
06 - 81 16 58 80
info@venloconventionbureau.nl