Poppodium Grenswerk

Facts & Figures

Aantal zalen

5

Capaciteit zalen

16 - 200

Kenmerken

Modern - Centrumlocatie

Over

Poppodium Grenswerk

Poppodium Grenswerk heeft zich bewezen als toplocatie voor alle mogelijke events. Grenswerk kent een informele sfeer, het podium ligt centraal in het compacte centrum en huist in een van de mooiste gebouwen van Venlo.

Het gebouw is flexibel in te zetten: geschikt voor een kleine bijeenkomst met vier personen tot een geheel verzorgd event voor 800 personen. Onze artist lounge is een sfeervolle ruimte voor een vergadering, presentatie of bijeenkomst. Het balkon en de foyer kunnen ook apart afgehuurd worden, net als het café. Onze oefenruimtes en studio zijn zeer geschikt voor het ongestoord maken van geluidsopnames van bijvoorbeeld een e-learning-training.

Vanzelfsprekend is het bij Poppodium Grenswerk ook mogelijk om een bijeenkomst te streamen. Volledig digitaal of hybride? Wij denken graag mee over de juiste invulling.

DUURZAME LOCATIE
Poppodium Grenswerk is een volledig plasticvrij podium en muziekcafé. Hier geen plastic PET flesjes maar water taps met vers water en daarnaast ook LED-verlichting in het hele gebouw met duurzame bewegingssensors en biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen. Begin 2023 is deze locatie volledig van het gas af en in de loop van 2023 worden zonnepanelen op het dak geplaatst. 

Poppodium Grenswerk
Peperstraat 10
5911 HA Venlo

Interesse in deze locatie?

Aanmelden voor de toekomstige nieuwsbrief?
Contact

Venlo Convention Bureau
Picardie 11-A
5911 BW VENLO - NL

Contactpersoon:
Boy Haenen
06 - 81 16 58 80
info@venloconventionbureau.nl