kasteel de keverberg is uw congreslocatie in kessel vlakbij venlo
Kasteel de Keverberg

Facts & Figures

Aantal zalen

6

Capaciteit zalen

30 - 170

Kenmerken

Historie - Buitengebied

Over

Kasteel de Keverberg

De duizendjarige ruïne Kasteel De Keverberg is in 2015 herbouwd en van een modern architectonisch jasje voorzien. Door de ligging op een 9 meter hoge heuvel zie je Kasteel De Keverberg al vanuit de verte als je aan komt rijden. In het hart van dit moderne monument ligt De Binnenplaats, met haar mergelstenen muren en futuristisch glazen dak biedt dit een adembenemend schouwspel.

Door de eeuwen heen heeft het kasteel gefungeerd als toltoren, hebben er diverse families gewoond en is het een pensionaat geweest voor schipperskinderen. Door deze rijke historie is de architect geïnspireerd geraakt tot het thema “scherven uit het verleden”. Dit heeft hij op een meesterlijke wijze doorgevoerd, van het leistenen dak tot de inrichting van de 8000 m2 grote kasteeltuin. Op de restanten van de ruïne is een volledig nieuw bouwwerk geconstrueerd. In de avond zie je de contouren van de ruïne schitterend terug en lijkt het glazen dak los te zweven boven de duizenden ledlichtjes. Vanaf het hoogste punt in het kasteel op 30 meter boven de Maas is het uitzicht weergaloos en inspirerend.    

DUURZAME LOCATIE
Kasteel de Keverberg is voorzien van zonnepanelen en maakt gebruik van een warmtepomp om energie te besparen. Toeleveranciers voor de horeca komen vooral uit de directe omgeving, zodoende staan er veel smaakvolle streekproducten op de menukaart.

Kasteel de Keverberg
Kasteelhof 4
5995 BX Kessel

kasteel de keverberg is uw congreslocatie in kessel vlakbij venlo
organiseer uw zakelijke bijeenkomst bij kasteel de keverberg via het venlo convention bureau

Interesse in deze locatie?

Aanmelden voor de toekomstige nieuwsbrief?
Contact

Venlo Convention Bureau
Picardie 11-A
5911 BW VENLO - NL

Contactpersoon:
Boy Haenen
06 - 81 16 58 80
info@venloconventionbureau.nl