GreenportCenterSevenum006
Greenport Center Sevenum

Facts & Figures

Aantal zalen

5

Capaciteit zalen

6 - 12

Kenmerken

Modern - Centrale ligging

Over

Greenport Center Sevenum

Ben je op zoek naar een centraal gelegen locatie om jouw (hybride) meeting, training, brainstormsessie of bijeenkomst te organiseren? Greenport Center Sevenum biedt 5 verrassende, moderne zalen die geschikt zijn van 6 tot 12 personen. Voor trainingen kan men 20 personen hosten in een effectieve opstelling. Maar ook voor een werkplek ben je hier aan het juiste adres om ongestoord te kunnen werken. En wil je de gehele locatie inclusief ruime lounge afhuren, dan kan je met informele bijeenkomsten terecht tot zo’n 40 personen. Kijk zelf wat de voordelen zijn om jouw meeting of training op een externe, goed bereikbare locatie te houden. Welkom bij Greenport Center!

De meeting rooms komen allemaal uit op de centrale ‘relax area’ waar je kunt ontspannen in de loungestoelen of even de benen kunt strekken. Hier staat de gehele dag de koffie met iets lekkers klaar en serveren wij de lunch.

DUURZAME LOCATIE
Deze locatie is volledig voorzien van LED verlichting en is vrij van gas. Er is een duurzaam klimaatsysteem aanwezig om te zorgen voor een aangename temperatuur.

Greenport Center Sevenum
Erik de Rodeweg 3
5975 WD Sevenum

GreenportCenterSevenum006
GreenportCenterSevenum001
GreenportCenterSevenum002
GreenportCenterSevenum003
GreenportCenterSevenum004
GreenportCenterSevenum005

Interesse in deze locatie?

Aanmelden voor de toekomstige nieuwsbrief?
Contact

Venlo Convention Bureau
Picardie 11-A
5911 BW VENLO - NL

Contactpersoon:
Boy Haenen
06 - 81 16 58 80
info@venloconventionbureau.nl