Equestrian Centre de Peelbergen

Facts & Figures

Aantal zalen

5

Capaciteit zalen

40 - 100

Kenmerken

Buitengebied - Paardensport - Multifunctioneel

Over

Equestrian Centre de Peelbergen

Het Equestrian Centre de Peelbergen is een prachtige (hippische) evenementenlocatie. Gelegen aan de rand van Kronenberg, te midden van een prachtig natuurgebied omringd door bossen. Het hele jaar door worden er op deze locatie nationale en internationale paardenconcoursen georganiseerd.

Zowel binnen als buiten zijn er diverse luxe ingerichte ruimtes waar vanuit bezoekers de paardensport kunnen aanschouwen. De indeling van het complex maakt deze locatie zowel geschikt voor op zichzelf staande evenementen alsmede voor vergaderingen en samenkomsten voor het bedrijfsleven. In de verschillende zalen kunt u terecht voor vergaderingen, partijen, borrels en diners. En in de zomer is het prima vertoeven op het overdekte terras met panorama uitzicht.  

De Peelbergen beschikt over een in-house cateraar, die zowel op kleine als grote schaal de catering voor ieder evenement tot in de puntjes kan verzorgen. Sinds de opening van de Peelbergen hebben verschillende beurzen, veilingen, bijeenkomsten, clinics en andere grote samenkomsten plaatsgevonden op het terrein. De locatie is middels diverse uitvalswegen zoals de A67 goed bereikbaar.  

Equestrian Centre de Peelbergen
Travers 5
5976 PL Kronenberg

Interesse in deze locatie?

Aanmelden voor de toekomstige nieuwsbrief?
Contact

Venlo Convention Bureau
Picardie 11-A
5911 BW VENLO - NL

Contactpersoon:
Boy Haenen
06 - 81 16 58 80
info@venloconventionbureau.nl