Maaspoort Venlo is een moderne evenementenlocatie in venlo centrum
De Maaspoort Theater & Events

Facts & Figures

Aantal zalen

7

Capaciteit zalen

12 - 760

Kenmerken

Modern - Centrumlocatie

Over

De Maaspoort Theater & Events

Wij geloven dat magische momenten iemands leven verrijken. Momenten waarin mensen samen mooie herinneringen maken, die telkens kunnen worden herbeleefd, en zo kunnen ontsnappen aan de dagelijkse realiteit.

We verwelkomen onze gasten in warmte en sfeer, zoals in ons eigen huis. Verbinden publiek, artiesten en vele andere mensen. Tonen lef, creativiteit en echtheid. Wij voelen en gedragen ons als één grote familie.

In en rond het mooiste theater van Nederland leveren wij belevingen van hoge kwaliteit, en verrassen en verzorgen we onze gasten. De Maaspoort staat voor samen mensen inspireren, prikkelen en vermaken.

Door onze jarenlange ervaring in het organiseren van zakelijke events én grootschalige theaterproducties blinken wij uit in professionaliteit en gastgerichtheid.

Ondanks onze omvangrijke organisatie, met theaterzalen, 2 restaurants, prachtig dakterras, vergaderruimtes en inpandig bereikbare hotelpartner, blijven wij bewust ‘kleinschalig’ en persoonlijk: uw eigen eventmanager als aanspreekpunt.

Onze eventlocatie met professionele techniek en een capaciteit om 3.500 gasten te ontvangen voor feesten en partijen, heeft een unieke ligging met een prachtig uitzicht op de Maas, uitstekend bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als de auto.

De Maaspoort Theater & Events
Oude Markt 30 - 5911 HH Venlo

Interesse in deze locatie?

Aanmelden voor de toekomstige nieuwsbrief?
Contact

Venlo Convention Bureau
Picardie 11-A
5911 BW VENLO - NL

Contactpersoon:
Boy Haenen
06 - 81 16 58 80
info@venloconventionbureau.nl