De Maaspoort Theater & Events

Facts & Figures

Aantal zalen

7

Capaciteit zalen

12 - 760

Kenmerken

Modern - Centrumlocatie

Over

De Maaspoort Theater & Events

Wij geloven dat magische momenten iemands leven verrijken. Momenten waarin mensen samen mooie herinneringen maken, die telkens kunnen worden herbeleefd, en zo kunnen ontsnappen aan de dagelijkse realiteit. We verwelkomen onze gasten in warmte en sfeer, zoals in ons eigen huis. Verbinden publiek, artiesten en vele andere mensen. Tonen lef, creativiteit en echtheid. Wij voelen en gedragen ons als één grote familie. In en rond het mooiste theater van Nederland leveren wij belevingen van hoge kwaliteit, en verrassen en verzorgen we onze gasten. De Maaspoort staat voor samen mensen inspireren, prikkelen en vermaken.

Door onze jarenlange ervaring in het organiseren van zakelijke events én grootschalige theaterproducties blinken wij uit in professionaliteit en gastgerichtheid. Ondanks onze omvangrijke organisatie, met theaterzalen, 2 restaurants, prachtig dakterras, vergaderruimtes en inpandig bereikbare hotelpartner, blijven wij bewust ‘kleinschalig’ en persoonlijk: uw eigen eventmanager als aanspreekpunt.

Onze eventlocatie met professionele techniek en een capaciteit om 3.500 gasten te ontvangen voor feesten en partijen, heeft een unieke ligging met een prachtig uitzicht op de Maas, uitstekend bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als de auto.

DUURZAME LOCATIE
De Maaspoort vindt duurzaamheid buitengewoon belangrijk en heeft zodoende al een aantal mooie certificaten en titels mogen ontvangen. De Maaspoort is één van de acht koplopers binnen de Zero Waste Expeditie Cultuur, een landelijk initiatief van Rijkswaterstaat. Daarnaast is De Maaspoort één van de 22 poppodia en theaters in Nederland die binnen het convenant GreenStages 2020 Zuid-Nederland eraan werkt om 3 jaar lang de organisatie collectief te verduurzamen. Tot slot heeft De Maaspoort in 2022 het Gouden Green Key certificaat ontvangen, het internationale keurmerk voor duurzame accommodaties in de toeristisch-recreatieve sector en congresmarkten, als organisatie die een stap verder gaat dan wet- en regelgeving vereist en zonder dat de gast minder comfort ervaart.

Gasten krijgen sanitaire verbruiksmiddelen aangeboden van Satino Black, Cradle to Cradle gecertificeerd. Bovendien staan er in het hele gebouw afvalscheidingsbakken voor medewerkers en gasten. Er geldt een verbod op het algemeen verbruik van petflesjes, dit in verband met “Plastic vrij Podium”. Programmaboekjes en folders worden gedrukt op duurzaam papier en de apparatuur van De Maaspoort voldoet aan labels met een laag energieverbruik.

In het kader van gezondheid is het gebouw voorzien van de nieuwe Airpocket ECO luchtfilters die optimaal beschermen tegen fijnstof. Tot slot wordt er in de horeca gebruik gemaakt van veel smaakvolle streekproducten van dichtbij. Lees nog meer details op de website van De Maaspoort.

De Maaspoort Theater & Events
Oude Markt 30
5911 HH Venlo

de maaspoort is de ideale congreslocatie in de binnenstad van venlo
een vergaderzaal boek je via venlo convention bureau bij de maaspoort

Interesse in deze locatie?

Aanmelden voor de toekomstige nieuwsbrief?
Contact

Venlo Convention Bureau
Picardie 11-A
5911 BW VENLO - NL

Contactpersoon:
Boy Haenen
06 - 81 16 58 80
info@venloconventionbureau.nl