organiseer je zakelijke bijeenkomst in venlo bij center parcs limburgse peel
Center Parcs Limburgse Peel

Facts & Figures

Aantal zalen

3

Capaciteit zalen

100 - 1250

Kenmerken

Natuur - Buitengebied

Over

Center Parcs Limburgse Peel

Midden tussen Eindhoven, Venlo en Nijmegen ligt het volledig vernieuwde Limburgse Peel. Een compact maar knus park waar wij u een All In One concept bieden, waarvan u samen met uw collega’s, relaties en/of familie kunt genieten. Hiermee is Limburgse Peel de gedroomde locatie voor al uw zakelijke bijeenkomsten, met de natuur als inspiratiepunt.

DUURZAME LOCATIE
Center Parcs Limburgse Peel heeft een Gouden Green Key certificaat, het internationale keurmerk voor duurzame accommodaties in de toeristisch-recreatieve sector en congresmarkten. Het park heeft tevens een biodiversiteitsplan en 70% van de afvalstromen wordt gescheiden. Daarnaast wordt bespaard op waterconsumptie door afvalwater om te zetten in schoon water. Alle energieverbruik komt vanuit groene stroom, mede door zelf zonnepanelen en geothermie toe te passen.

In de horeca vind je zo veel mogelijk streekproducten van dichtbij en wordt geen plastic of wegwerp materiaal gebruikt. Sinaasappelschillen worden bewaard om zeep van te maken, koffiedrab om oesterzwammen te kweken en oude frituurolie wordt gebruikt voor bio-diesel. Zwerfplastic dat samen met de gasten in de omgeving opgeraapt wordt tijdens World Clean Up Day krijgt een nieuw leven als parkbankjes.

Center Parcs Limburgse Peel
Peelheideweg 25
5966 PL Horst-America

Interesse in deze locatie?

Aanmelden voor de toekomstige nieuwsbrief?
Contact

Venlo Convention Bureau
Picardie 11-A
5911 BW VENLO - NL

Contactpersoon:
Boy Haenen
06 - 81 16 58 80
info@venloconventionbureau.nl