organiseer je zakelijke bijeenkomst in venlo bij center parcs limburgse peel
Center Parcs Limburgse Peel

Facts & Figures

Aantal zalen

3

Capaciteit zalen

100 - 1250

Kenmerken

Natuur - Buitengebied

Over

Center Parcs Limburgse Peel

Midden tussen Eindhoven, Venlo en Nijmegen ligt het volledig vernieuwde Limburgse Peel. Een compact maar knus park waar wij u een All In One concept bieden, waarvan u samen met uw collega’s, relaties en/of familie kunt genieten. Hiermee is Limburgse Peel de gedroomde locatie voor al uw zakelijke bijeenkomsten, met de natuur als inspiratiepunt.

Op het park vind je een zalencomplex met 3 zalen die te schakelen zijn voor een capaciteit van 100 - 250 personen. Daarnaast is er een sporthal, in te richten voor grotere congressen en feesten. Bovendien zijn er 500 cottages beschikbaar op het park met een overnachtingscapaciteit voor 2.650 personen.

DUURZAME LOCATIE
Center Parcs Limburgse Peel heeft een Gouden Green Key certificaat, het internationale keurmerk voor duurzame accommodaties in de toeristisch-recreatieve sector en congresmarkten. Het park heeft tevens een biodiversiteitsplan en 70% van de afvalstromen wordt gescheiden. Daarnaast wordt bespaard op waterconsumptie door afvalwater om te zetten in schoon water. Alle energieverbruik komt vanuit groene stroom, mede door zelf zonnepanelen en geothermie toe te passen.

In de horeca vind je zo veel mogelijk streekproducten van dichtbij en wordt geen plastic of wegwerp materiaal gebruikt. Sinaasappelschillen worden bewaard om zeep van te maken, koffiedrab om oesterzwammen te kweken en oude frituurolie wordt gebruikt voor bio-diesel. Zwerfplastic dat samen met de gasten in de omgeving opgeraapt wordt tijdens World Clean Up Day krijgt een nieuw leven als parkbankjes.

Center Parcs Limburgse Peel
Peelheideweg 25
5966 PL Horst-America

organiseer je zakelijke bijeenkomst in venlo bij center parcs limburgse peel
een vergaderzaal in het groen organiseer je via venlo convention bureau
het venlo convention bureau helpt je met een zakelijke event locatie in de natuur
vergaderen in de natuur kan bij center parcs limburgse peel
dineren met zakelijke gasten doe je bij center parcs limburgse peel venlo
CP Limburgse Peel

Interesse in deze locatie?

Aanmelden voor de toekomstige nieuwsbrief?
Contact

Venlo Convention Bureau
Picardie 11-A
5911 BW VENLO - NL

Contactpersoon:
Boy Haenen
06 - 81 16 58 80
info@venloconventionbureau.nl