Brightlands Greenport Venlo congreslocatie Limburg
Brightlands Campus Greenport Venlo

Facts & Figures

Aantal zalen

7

Capaciteit zalen

8 - 300

Kenmerken

Snelweglocatie - Modern - Natuur

Over

Brightlands Campus Greenport Venlo

Brightlands Campus Greenport Venlo ligt prominent langs de A73. De groene omgeving zorgt voor een rustgevend uitzicht. Op de campus wordt dagelijks gewerkt aan innovaties op het gebied van gezonde en veilige voeding, future farming en bio-circular economy.

Een mooie groene locatie waar je in een uniek gebouw, de Villa Flora, en waar de ruimtes niet alledaags zijn, jouw vergadering, event, heisessie of kookworkshop organiseert. Of in het gebouw de Innovatoren. Een opzienbarend gebouw waar jouw gasten tijdens de vergadering op de 16e etage van een spectaculair uitzicht genieten. Ook kun je van onze evenementencatering verwachten dat deze bijdraagt aan gezondheid en vitaliteit voor energieke en bruisende evenementen en vergaderingen, wat tot in de puntjes verzorgt wordt.

In deze bosrijke omgeving zijn er nog meer mogelijkheden, stimuleer de creativiteit & productiviteit en maak gebruik van onze wandelarrangementen en geniet volop van de groene omgeving die elk seizoen zijn eigen schoonheid heeft.

Bij de horeca op de Brightlands Campus Greenport Venlo willen we op de juiste manier omgaan met onze omgeving. Elke dag bereiden we heerlijke gezonde en duurzame gerechten met streekproducten, waarmee we een positieve impact maken op de gezondheid van onze gasten, de samenleving, en onze wereld. Door middel van onze Food Vision waar we ons focussen op: meer smaak, minder zout, goede suikers en vetten maar bijvoorbeeld ook op het reduceren van CO2 uitstoot. Van ontbijt, lunch tot 5 gangendiner of borrel.

DUURZAME LOCATIE
Alle gebouwen op de Brightlands Campus Greenport Venlo zijn voorzien van zonnepanelen en een warmtepomp. Een deel van de toiletten wordt doorgespoeld met opgevangen regenwater. In de horeca wordt gewerkt met groenten en fruitleveranciers uit de regio en met circulaire producten, zoals oesterzwam bitterballen en burgers waarvan de oesterzwam wordt gekweekt op de restproducten van de koffie. Daarnaast is er 'zero waste Friday' en werkt men bewust met glas en servies en zo min mogelijk wegwerpmateriaal. Op de parkeerplaatsen zijn in totaal 20 oplaadpunten voor elektrische voertuigen én oplaadpunten voor elektrische fietsen.

Brightlands Campus Greenport Venlo
Villafloraweg 1
5928 SZ Venlo

Brightlands Greenport Venlo congreslocatie Limburg
boek via venlo convention bureau uw congressruimte op brightlands campus greenport venlo
organiseer uw zakelijk evenement op de campus voor agro food brightlands venlo
Congreszaal Brightlands Venlo
Symposium Brightlands Venlo
Brightlands vergaderlocatie Limburg

Interesse in deze locatie?

Aanmelden voor de toekomstige nieuwsbrief?
Contact

Venlo Convention Bureau
Picardie 11-A
5911 BW VENLO - NL

Contactpersoon:
Boy Haenen
06 - 81 16 58 80
info@venloconventionbureau.nl