Congresbureau

wat kan een congresbureau voor jou betekenen?

Congresbureau – Venlo Convention Bureau

Gebruik maken van de gratis dienstverlening van een congresbureau zoals Venlo Convention Bureau heeft veel voordelen. Denk hierbij aan:

  • extra kennis en ervaring; meedenken voor een optimaal resultaat;
  • beter zicht op de meest geschikte locaties en dienstverleners;
  • extra netwerk met mogelijkheden om verbindingen te leggen.

Een congresbureau heeft als doel om jou als congresorganisator zoveel mogelijk werk uit handen te nemen en samen tot het beste resultaat te komen voor jouw congres of zakelijke bijeenkomst. Het Venlo Convention Bureau denkt met je mee over bijzondere congreslocaties die het beste bij jouw wensen passen en kan ook meedenken over jouw programma. Dat doen we als congresbureau kosteloos en onafhankelijk. Dat betekent dat we je altijd meerdere locaties voor kunnen stellen die passend zijn voor jouw congres. Ook wat betreft dienstverleners zoals partners op het gebied van audiovisuele techniek, vervoer of andere zaken kunnen we meerdere suggesties doen.

Doordat we een sterk netwerk in de regio hebben kunnen we ook verbindingen voor je leggen met innovatieve ondernemers die een plek in het sprekersprogramma van je congres kunnen hebben. Of je maakt het bezoeken van een vernieuwend en inspirerend bedrijf in de regio, onderdeel van je congresprogramma. Zoals je ziet kan een congresbureau er voor zorgen dat jouw programma maximale impact heeft op jouw congresbezoekers. 

Congres laten organiseren

Bij het organiseren van een congres komt veel kijken. Dat begint met het samenstellen van je programma en het bepalen van je doelstellingen en bezoekersdoelgroep. Doordat we als congresbureau een goed zicht hebben op congreslocaties kunnen we je vervolgens verbinden met de juiste locaties en ook locatiebezoeken voor je organiseren. Op die manier krijg je een goed beeld van de mogelijkheden die de vele bijzondere congreslocaties bieden. Betrek ook in een tijdig stadium eventueel externe benodigde partijen die geluid & techniek verzorgen of het vervoer van je gasten.

Je kunt je congres laten organiseren door een van je medewerkers of door een externe partij zoals een evenementenbureau. Venlo Convention Bureau kan je helpen met het schetsen van de contouren en uitgangspunten van jouw (nieuwe) congres zodat je van daaruit samen met het congresbureau de juiste congreslocatie en dienstverleners aan je congres kunt verbinden. Als congresbureau rekenen we hier geen kosten voor. Alle bij het Venlo Convention Bureau aangesloten partners doen een jaarlijkse vaste bijdrage zodat deze service mogelijk gemaakt wordt en onafhankelijk is.

Ontdek onze congreslocaties

Op zoek naar bijzondere congreslocaties in Limburg? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! In de regio Venlo vind je meer dan 20 locaties; hotels en evenementenlocaties, die voor jou de ideale congreslocatie kunnen zijn. Er zijn moderne en klassieke congreslocaties, gelegen in de historische binnenstad en het natuurrijke buitengebied, klein en groot. Je vindt onze congreslocaties in de charmante dorpen, in de historische stadskernen en het groene buitengebied.

venlo convention bureau helpt u aan een grote congreslocatie in venlo

Ontdek onze congreslocaties tijdens een van de vele locatietours die het Venlo Convention Bureau regelmatig organiseert. Tijdens deze tour maak je kennis met meerdere bijzondere congreslocaties in één dag. Je krijgt een beter beeld van de regio en maakt ook kennis met collega congresorganisatoren. Deze tours worden door het congresbureau kosteloos aangeboden en aanmelden kan via de website.

Wij helpen je graag met het organiseren van jouw congres in de regio Venlo! Je kunt ons bereiken via e-mail of telefonisch contact opnemen. We nemen dan graag jouw wensen door zodat we zo gericht mogelijk met je mee kunnen denken en zoeken.  

Aanmelden voor de toekomstige nieuwsbrief?
Contact

Venlo Convention Bureau
Picardie 11-A
5911 BW VENLO - NL

Contactpersoon:
Boy Haenen
06 - 81 16 58 80
info@venloconventionbureau.nl